pirmdiena, 2009. gada 18. maijs

The Crayon Fields - Animal Bells



Žanrs: twee, indie pop
Nāk no..: Australia
Izdošanas gads: 2006
MySpace

Šī no Melburnas nākošā grupa kā reiz šī gada 16. maijā viesojās mūsu pašu zemītē Latvijā, un Dirty Deal Cafe telpās bija iespējams baudīt viņu koncertu.
Viņi ir ļoti tipiski savam žanram. It visās izpausmēs. Četri puisīši ar brillēm un saldām balstiņām, mazu sintezatoriņu, ksilofonu un glītu, sarkanu 12-stīgu gitāru. Bet kurš gan teica, ka tas ir kas slikts?
The Crayon Fields izveidojās 2002. gadā, un Animal Bells ir grupas debijas albums. Visādi varenie avoti (patiesībā visi atsaucas uz visuvarenāko avotu - Pitchfork) uzsver grupas līdzības ar tādiem 60to gadu varoņiem kā The Zombies, The Byrds un The Beach Boys. Kā arī līdzības ar dažādām mūsu dienām tuvākām indie pop grupām, ko es pilnīgi noteikti nespēju noliegt, jo viņi skan tik.. tik tipiski! Un tipiski labi, ja ausij patīk salkanās twee melodijas.
Manas lielākās simpātijas gan pieder pagājušajā gadā iznākušajam singlam Mirror Ball, kas vedina uz šogad gaidāmo albumu All the Pleasures of the World un ir dzirdama grupas MySpace profilā.

Velc šeit!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru